woensdag 27 augustus 2014

Zandkoekjesfestijn

De eerste editie van de nog-naamloze-naaiclub is vanavond een feit en daar zijn koekjes voor nodig, veel koekjes. Want volgens Meneer is een naaiclub gewoon een excuus om zonder mannen te tetteren met naaimachines op de achtergrond in de buurt... Misschien heeft hij wel gelijk!















Zandkoekjes werden het dus, met smarties. De kleine juffrouw woog af, brak eieren, sneed de boter in stukken en toen ging alles in de grote mengkom... En dan werd het wit voor onze ogen. Letterlijk, want de bloem vloog in het rond. En onze keuken veranderde in een prachtig wintertafereel. Maar er is (bijna) niets dat een stofzuiger en een keukenhanddoek niet kunnen oplossen. Onze koekjes zien er prachtig uit, zeker na de tonnen glazuur die de kleine juffrouw erop smeerde (van wintertafereel naar lijmwinkel in een uur) en alle prachtig gekleurde smarties.



















Of ze ook lekker waren laat ik zeker nog weten. Nu een projectje zoeken om vanavond mee te nemen, zo eentje waarbij ik niet teveel moet nadenken, zodat ik lekker mee kan tetteren.


1 opmerking:

  1. En jawel ze werden gesmaakt tijdens de eerste bijeenkomst van de 'naaiwijvekes'! Mercikes...

    BeantwoordenVerwijderen