zondag 7 september 2014

De zebra en het vermiste paspel...

Na de flamingo's kruisten gisteren de zebra's mijn pad. Je weet wel, die beestjes die een hele dag in hun pyjama rondlopen!Ik spreek uit ervaring als ik zeg dat het zalig is om je pyjama aan te houden tijden een luie zetelzondag. Een aanrader voor iedereen die dit nog niet probeerde ;). Maar genoeg over pyjama's, terug naar de hoofdzaak: een zebrarokje voor de kleine juffrouw. Het stofje is van Timeless  treasures en ik vond het in de solden bij Koekepeertje. Wat een geweldige vondst! Maar ik had blijkbaar een tikkeltje te weinig stof mee, dus de binnenkant van de tailleband is gemaakt van een prachtig oker-roze bloemenstof die ik kocht bij Hexagoon.


In het zebrastofje zit een prachtig zachtroze, wat perfect past bij het paspelleke. Deze paspel heeft trouwens een eigen willetje en had geen zin om mee naar huis te komen. Hij besloot dan ook om nog een weekje langer in de stoffenwinkel te blijven. Maar eind goed al goed en nu hangt hij stevig vastgenaaid aan de rok. 


'T rokje werd ook voorzien van een blind roze ritsje (wij zijn fan van roze) en werd volledig gevoerd want het zal niet eeuwig 18 graden blijven naar't schijnt. Nu nog een roze t-shirt met geflockte zebra en de outfit is compleet! 
Ondertussen hebben we ook een bezoekje gebracht aan 'In den beer' in Harelbeke en ligt er hier een nieuwe stapel stof klaar... 

2 opmerkingen: